Comandați prin telefon

OFERTA! PENTRU URMATOARELE 24h BENEFICIEZI DE TRANSPORT GRATUIT!
Perie pentru Spalat Comod Picioarele

̶1̶9̶9̶.̶9̶0̶ ̶l̶e̶i̶ 59.99lei

SPECIFICATII:
PACHETUL CONTINE:

Un produs relaxant si eficient pentru picioare!

Acest Masaj pentru picioare are functii multiple

O necesitate in fiecare locuinta!

CURĂȚIE SĂNĂTOASĂ, PROMOVĂ CIRCULAȚIA

Promovează circulația și fluxul de sânge la picioare și induce un sentiment de bunăstare și fitness. Înmoaie, întinerește și evită alte afecțiuni ale picioarelor și picioare uscate, caloase.

DURABIL ȘI UȚOR DE UTILIZAT

Masajul și scrubberul nostru pentru picioare este alcătuit din produse de cea mai înaltă calitate și va dura ani de zile. Această perie pentru picioare este foarte simplă de utilizat, recomandată în special persoanelor cu probleme de șold și spate - nu este nevoie să ne aplecăm cu scrubberul nostru pentru picioare; este perfect pentru utilizare la duș sau cadă.

MĂRIME PENTRU A SE FACE

Există, de asemenea, un cârlig în partea superioară a spălătorului pentru picioare de duș pentru două picioare, dimensiunea perfectă pentru a sta pe el cu ambele picioare, astfel încât să nu ocupe prea mult spațiu în baie.

Ce spun clientii Despre acest produs
5/5

Darius

La început ventuzele păreau slabe, dar nu, nu sunt! Face treaba bine. Picioarele se simt mai curate, mai moi și mai sănătoase!

 
5/5

Lucia

Fiica mea are ASD și iubește să-și frece picioarele pe asta – este calmant pentru ea. Foarte mulțumit de achiziția noastră!

5/5

Ecaterina

Spălătorul pentru picioarele de duș este literalmente cea mai bună parte a dușului meu. În primul rând, aspirația este rezistența industrială. Asigurați-vă că spălătorul este locul în care doriți să meargă, deoarece odată ce acest băiat rău este atașat de cadă, nu mai merge nicăieri. Deci cinci stele pentru aspirație. Nu simt că va scăpa deloc de sub mine. În al doilea rând, se simte uimitor !! Strângeți un pic de spălare corporală pe el și frecați tootsies-urile în jur și veți fi în rai. Este perfect pentru persoanele care au dificultăți în a se apleca pentru a se spăla picioarele la duș. Te iubesc!

 
5/5

Ovidiu

Acest scrubber pentru picioare se simte minunat la duș. În plus față de curățarea picioarelor, îmi îndepărtează ușor pielea moartă. Apreciez că micile ventuze o păstrează pe care o așez în cabina de duș. Cumpără grozav!

 
5/5

Ioana

33 people found this helpful
 
5/5

Laura

La început s-ar putea să vă simțiți inconfortabil, frecându-vă picioarele pe firele mici de plastic. În cazul meu gâdilă, dar dacă vă obișnuiți cu picioarele frecând ușor câte un picior pe rând, ar trebui să vă obișnuiți. Funcționează bine, dar folosesc încă o mică perie de mână pentru a curăța unghiile de la picioare și între degete.

Perie Masaj Picioare Curatator Picioare

Peria pentru picioare și reducerea durerii picioarelor

Stoc Limitat!

Acest scrubber pentru picioare de duș nu este doar pentru uz casnic, este perfect și pentru un duș în aer liber sau dacă sunteți la plajă pentru a vă spăla tot nisipul de pe picioare. Picioarele tale se vor curăța cu sute de peri de spălat, așa cum nu s-au simțit până acum.
Piciorul are o experiență SPA confortabilă!
Rating 4.9 din 5 stele
5/5

SALVEZI- 60%

̶1̶9̶9̶.̶9̶0̶ ̶l̶e̶i̶

59.99lei

Grabeste-te! Doar 6 bucati ramase.

SHOPOLISTM
© Copyright 2021. All rights reserved | Privacy Policy | Terms & Conditions

199,90 59,99 lei