Comandați prin telefon

TRANSPORT GRATUTI PENTRU URMATOARELE 24h!
Set Instrumente de Sculptat in lemn

̶1̶9̶9̶.̶9̶0̶ ̶l̶e̶i̶ 69.90 lei

Acest Kit are functii multiple si diferite utilitati

O necesitate pentru pasionati!

Calitate Superioara

Unelte de sculptură în lemn de înaltă calitate, dar accesibile. Fabricat în Europa pentru sculptori din întreaga lume. Scopul nostru este de a ajuta cât mai mulți oameni cu putință să se scufunde în lumea sculpturii în lemn fără a sparge banca. În 2020, BeaverCraft a fost prezentat de revista principală - Woodcarving Illustrated.

Maner Ergonomic

Mânerul cuțitului pentru lingură de sculptură este fabricat din stejar din lemn de esență tare și prelucrat cu ulei natural de in. Designul ergonomic al mânerului permite o perioadă lungă de sculptură confortabilă a lemnului fără oboseală a mâinilor.

Calitate Superioara

Lamele care sunt atât durabile, cât și ascuțite, precum și mânerele din lemn de înaltă calitate și alte accesorii, vă vor asigura că uneltele dvs. durează mult!

SPECIFICATII:
PACHETUL INCLUDE:

Acum lucrezi eficient si rapid cu acest produs!

Ce spun clientii Despre acest Produs
5/5

Darius

Am fost atât de surprins de calitatea acestor cuțite. Acesta NU este oțel ieftin și aceste cuțite vin la tine foarte, foarte ascuțite. Pentru bani …. ACESTI SUNT UN CHILIPIT! ! ! Dacă căutați acest lucru, cumpărați-le, sunt serios.
5/5

Lucia

Mi-au plăcut instrumentele ușor de utilizat, varietatea perfectă și instrucțiunile ușoare pentru începători.
5/5

Ecaterina

Imi place. L-am folosit de două ori acasă pentru a-l testa și este foarte confortabil de utilizat. Mânerele sunt frumoase pentru mâinile mele mari și pot fi utilizate pentru nepotul meu de 10 ani. Trebuie să spun că aș dori ca mânerele să aibă o mai mare aderență la ele.
5/5

Ovidiu

De mare valoare! Iubit de acestea. I-am ales pentru mine de Crăciun.
5/5

Ioana

Unelte grozave și bine realizate. Aștept cu nerăbdare să folosesc aceste instrumente în următorul meu proiect.
5/5

Stefan

A fost un cadou pentru nepoata mea, iar răspunsul ei a fost în top. Îi place foarte mult și lucrează deja la primul ei proiect
Set Instrumentede Sculptat

Prelucrarea profesională a lemnului DIY

Stoc Foarte Limitat!

Acest cuțit Sloyd și cuțit de sculptură este ideal pentru detalii mici, cum ar fi nume, păr de animale, frunze și ramuri de copaci. Mânerul este conceput ergonomic pentru detalii. În setul de instrumente, avem frânghii și șlefuiri din piele. Ștergeți lama înainte și înapoi cu lustruirea pe suprafața aspră a frânghiei de piele. Acest lucru împiedică lama să se ruginească și o face mai netedă și mai ascuțită.

Seturi de sculptură în lemn de 3 buc!
Rating 4.9 out of 5
5/5

SALVEZI- 60%

̶1̶9̶9̶.̶9̶0̶ ̶l̶e̶i̶

69.90lei

Grabeste-te! Doar 7 bucati ramase

GODEALTM
© Copyright 2021. All rights reserved | Privacy Policy | Terms & Conditions

199,90 69,90 lei